2020-2021 Bahar Dönemi Lisans ve Yüksek Lisans Ders Programı için tıklayınız.

Ders kayıt haftası hakkında:
Sevgili öğrenciler, tahmin edeceğiniz üzere üniversitemiz COVID-19 salgını nedeniyle önümüzdeki dönem de uzaktan eğitim formatında devam edecektir. Lütfen ders kayıt haftasının da bu şekilde uzaktan yürütülmesine özen gösterelim. Bu yüzden sizden ricamız lütfen dilekçe vermek gibi özel durumlar dışında bölüme gelmeyin, sağlığınız bizden çok sizler için de önem arz eden bir konu. Sorularınızı bizlere iletmek için bir çok kanal mevcut, biz her zaman uzaktan sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Genel ve ufak hatırlatmalar:

• Eski müfredatımızda yer alan öğrenciler: Ders seçerken lütfen ders kayıt ekranında tüm dönemlere bakın, eski müfredatın yeni müfredata eşdeğer dersleri normalde bir diğer dönemde görünebildiği için dikkatle bakmanız lazım.
  • Birinci sınıflar: Lütfen ders kayıt ekranınızda bulunan tüm 1. sınıf derslerini almaya özen gösterin. Artık seçmeli ders almanız gerektiği için tek seçmeli ders olan ARKE180 - Mitoloji dersini de almanız gerekiyor.